Suntem în plină ascensiune a sezonul cald şi fiecare dintre noi dorim să ne răcorim.
Odată cu sezonul cald, aducem din nou la viaţă vechia piscină care ne ajută să ne răcorim şi relaxăm.
Intreţinerea acesteia pentru mulţi poate părea un chin datorita faptului că de multe ori găsim tot felul de insecte şi uneori chiar mâzgă.

 

Vă prezentam un material special creat pentru astfel de acoperiri, un material ce are în compoziţia sa tratamente impotriva mucegaiului, respingerii murdăriei, un material uşor de curăţat şi întreţinut.

Prelata acoperire piscine este o prelata special creată pentru acoperirea piscinelor. Datorită meterialului din care este confectionată, această prelată ajută la respingerea murdăriei, tratamentele ajuta materialul să nu mucegăiască, protejează apa de murdărie şi nu permite mazga să se creeze in apa. Materialul este ignifugat.

 

Confectionarea prelatei se face prin termosudare, aceasta având tiv perimetral pentru o rezistenţa mai sporită. Actionarea prelatei se face prin manivelă sau se poate prinde de suprafata exterioară a piscinei.

Se poate confectiona pe mai multe variante în funcţie de piscina clientului şi in functie de dorinţele şi viziunea clientului.