Bine aţi venit!

Plotter-Design activează pe piaţă din anul 2006. Combinăm plăcutul cu utilul, confecţionăm produse ce au ca scop satisfacerea oricărui client. Viziunea ta poate deveni realitate. Produsele noastre sunt confecționate cu mare minuţiozitate, materialele folosite sunt atent selecţionate. Prin produsele noastre viziunea clientului poate deveni realitate. Echipele noastre sunt instruite şi pregătite pentru a putea oferi clientului cele mai bune sfaturi, cele mai bune soluţii atât tehnice cât și estetice.

Plotter-Design produce produse exclusiv pe comandă

Află preţul persoanlizat pentru comanda ta :

Pentru aflarea cotaţie de pret, pentru oricare dintre produsele acetui site trebuie să ai :

  1. Dimensiuni posibile ale produsului ( estimative / fixe )

Se contactează BIROUL COMENZI  Plotter-Design la numărul de telefon 0745  693 175 sau pe e-mail comenzi@plotter-design.ro .

Se comunică dimensiunile şi detalii aproximative despre cum doriţi să arate produsul.  Atenţie în cazul în care produsul nu este unul standard şi sunt câteva adăugari pe care dvs le doriţi, se comunică aspectele către operator.

Operatorul înregistrează cererea de ofertă.  In aproximativ 24h vă contactam ( Telefonic, whatsapp, email )  pentru a vă oferi toate detaliile necesare comenzii dumneavoastră.

Dacă costul este în regulă se va programa la măsuri fixe.

Pentru comenzile plasate pe email se vor comunica următoarele detalii:

  1. Nume produs
  2. Dimensiuni aproximative / fixe
  3. Nume , Prenume
  4. Adresa de executie ( Orasul / comuna )

Aşteptăm solicitările dumneavoastră şi vă oferim consultaţă tehnica pe toata perioada comenzii dumneavoastră.

Compania noastră se împarte în 3 divizii /departamente :

Fiecare departament are în constituţia lui următoarele :

♦ Birou comenzi – suport pentru plasarea comenzilor şi consultanţă pe toată durata comenzii

♦ Grafică / proiect tehnic / explicații şi consultanţă tehnică

Asigurăm :

  • Asistență personală la fața locului
  • Echipe de montaj proprii
  • Livrare promptă

Dispunem de echipe instruite pentru a oferi detalii şi soluţii tehnice calitative şi estetice pentru orice tip de lucrare. Adaptăm orice tip de lucrare şi personalizăm în funcţie de nevoile şi necesităţile clienţilor. Avem programe de instuire tehnică şi dezvoltare personală în comunicarea cu clientul şi vă oferim cele mai bune soluţii, cele mai calitative materiale şi cele mai competente echipe de măsuri / montaje.

Respectarea procedurilor şi al timpilor de confecționare fac produsele Plotter-Design să fie în topul produselor pe raza zonei SUD-EST.