Printuri digitale de mari dimensiuni
Vrei să imprimi un banner, un afiș, un autocolant sau orice altceva de mari dimensiuni? Printăm orice pe suprafețe mari, de la bannere (frontlit/ backlit/ blockout/ mesh/ textil), copertine, corturi, prelate, panouri billboard, postere de exterior, afișe pentru casete luminoase, city lights, folii adezive, panouri de indicare sau semnalizare, panouri publicitare, decorări de vehicule, autocolant (vitrine/geamuri/asfalt/auto/floor graphics/window graphics/transparent), stickere, drapele, steaguri, fanioane, beach/wind flags, până la tablouri și reproduceri de artă, decoruri de teatru sau film și chiar tapet. Nu trebuie decât să ne aduci modelul pe care dorești să-l printezi, iar de restul ne ocupăm noi.

Autocolante – Folosite pe diverse suprafețe, autocolantele sunt materiale, prevăzute cu o suprafață adezivă, ce pot fi utilizate la o multitudine de lucrări. Folosim autocolante tăiate pe cutter-ploter și autocolante printate, cu posibilitatea de laminare pentru o rezistență crescută.

Bannere și mesh-uri – Bannerele sunt realizate dintr-un tip de poliester, ce le oferă flexibilitate și durabilitate. Mesh-urile sunt, de asemenea, realizate din poliester, dar au mici perforații, care permit o mai bună circulație a aerului, fiind destinate acoperirii suprafețelor mari, precum fațadele clădirilor. Fiecare produs permite aplicarea de întărituri perimetrale, precum bride și ferme metalice.

Inscripționări auto – oferim servicii pentru inscripționări – colantări autoturisme și camioane, de la proiectarea și execuția materialelor necesare, până la aplicarea acestora pe mașină.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.