Scari, Balustrade, Gratii

Realizăm scări din confecție metalică. Acestea se pot acoperii cu WPC, TABLĂ sau lemn. Confecţionarea acestora se realizează în conformitate cu standardele de siguranţă şi rezistența acestora este testată.

Realizăm Balustrade pentru orice tip de scară, acestea fiind proprice pentru susținerea în situații în care locul unde sunt instalate poate deveni primejdios. Se realizează prin fixarea acesteia la pozitie, aceasta fiind montată ținând cont de condițiile din zonă. Balustradele sunt confecționate din fier, vopsite în câmp electrostatic, tratate împotriva coroziunilor. Oferim proiect de realizare a produsului, acesta fiind prezentat clientului înainte ca produsul să fie confecționat. Orice modificare se va face pe proiect, clientul fiind în permanență conștient de starea produsului său. Oferim de asemena și alternative/ idei / soluții pentru realizarea dorințelor dumneavoastră, adaptate pe spațiu dumneavoastră de amenajare.

Realizăm gratii geamuri și uși. Gratiile sunt sistemul ce mai potrivit pentru potejarea unor suprafeţe din a fi distruse. Gratiile sunt confecționate din fier, vopsite în câmp electrostatic, tratate împotriva coroziunilor.