Printuri digitale de mari dimensiuni

Vrei să imprimi un banner, un afiș, un autocolant sau orice altceva de mari dimensiuni? Printăm orice pe suprafețe mari, de la bannere (frontlit/ backlit/ blockout/ mesh/ textil), copertine, corturi, prelate, panouri billboard, postere de exterior, afișe pentru casete luminoase, city lights, folii adezive, panouri de indicare sau semnalizare, panouri publicitare, decorări de vehicule, autocolant (vitrine/geamuri/asfalt/auto/floor graphics/window graphics/transparent), stickere, drapele, steaguri, fanioane, beach/wind flags, până la tablouri și reproduceri de artă, decoruri de teatru sau film și chiar tapet.

Detalii

Casete luminoase

Casetele luminoase sau firmele luminoase reprezintă forma ideală de promovare și atragere a atenției atât pe timp de noapte cât și ziua, la interior sau exterior.
Oferim o varietate de forme pentru firmele luminoase, astfel încât acestea să fie de calitate și să creeze un efect vizual puternic.

Detalii

Litere volumetrice

Logo, nume firmă, servicii oferite, mesaje aniversare, pot fi realizate cu ajutorul literelor volumetrice. Amplasate în locuri vizibile, simple sau luminoase, pot fi folosite atât în interior cât și în exterior. Literele volumetrice pot fi realizate din plexiglass, pvc, tablă, inox sau o combinație de materiale.

Detalii

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.