Executăm corturi agricole pentru depozitare. Sunt confecţionate din structură metalică , vopsite în câmp electrostatic şi tratată impotriva intemperiilor. Acoperirea structurii se realizeaza prin tensionarea şi fixarea prelatei pe strucutra metalică cu ajutorul pop-niturilor astfel crescând rezistenta structurală , impunătăţirea estetică a constructiri şî scad şansele de formare al acumulărilor de zăpată/ apa pe învelitoare. CORT DEPOZITARE ALIMENTARE – pentru a menține cerealele, fânul sau furajele uscate. Este soluția perfectă pentru depozitarea nutrețurilor, atât pentru o fermă cu mecanizare scăzută, cât și pentru o fermă pe scară largă, datorita posibilitaților multiple de dimensionare, structurile având posibilitatea de extindere ulterioară pentru crearea unui spaţiu mai mare.

CORT PENTRU DEPOZITARE LEMN – este utilizat pentru protejarea atât a echipamentelor, cât și a lemnului de foc: așchii, bușteni sau peleți. Forma sa de tunel, este ideală pentru uscarea naturală.

Corturile pot fi adaptate în domeniul CREȘTERII DE ANIMALE, depozitarea nutrețurilor, protecție a echipamentelor, etc. Modelele de mari dimensiuni pot oferi adăpost pentru îngrășământ și de creștere a efectivelor pentru turmele mari, deoarece oferă un volum adecvat de aer, lumină naturală și ventilație adecvată fiind astfel o soluție potrivită fermei dvs.

Cort protecție UTILAJE AGRICOLE vă permite să extindeți durata de viață a echipamentului dvs. protejându-l de vreme rea. Acestea pot fi utilizate pentru a adăposti atât echipamente mici, cât și mașini mari, cum ar fi recoltoare.

Prelatele folosite pentru acoperirea structurilor metalice sunt ignifugate şi tratate impotriva mucegaiului acesta fiind unul tre aspectele cele mai impotrate ale confectionării acestor corturi.

Dimensiunile pot fi adaptabile, se pot confecţiona pe orice dimesniune.