Diverse confecții

scara metalica

Putem realiza o gamă variată de confecții cu destinații diverse. Recomandăm folosirea de confecții metalice pentru orice proiect unde există cerințe deosebite privind dimensiunea încărcărilor și a sarcinilor și, de asemenea, a durabilității. Datorită procedeelor speciale și metodelor avansate de prelucrare a materialelor, proiectăm, fabricăm și montează elemente diverse, disponibile pentru o gamă variată de aplicații.

Detalii

Corturi evenimente

Executăm corturi de evenimente formate din structuri metalice permanente, dimensionate conform Codului Român de Proiectare și învelitori din membrană PVC și inserție textilă, agrementată tehnic, construite special să corespundă cerințelor clientului.

Detalii

Terase

Confecționate pe construcție metalică acoperite cu polyplan/policarbonat.
Acestea pot fi personalizate în două variante:
* inscripționate cu autocolant din seria ORACAL 451
* printate prin tehnologie ecoSolvent, cu rezistență mărită la intemperii și la razele UV

Detalii

Copertine

Prezente în multe locuri precum terase, grădini, buticuri ori spații comerciale, copertinele par să reprezinte mereu cea mai practică și avantajoasă soluție atunci când vine vorba de îmbinarea dintre protecția solară, ori adăpostirea de vremea nefavorabilă a clienților și publicitate. Practic, pe lângă faptul că protejează pe cei ce se adăpostesc au și rolul de a etala sigle, mesaje și fel și fel de motto-uri care localizează mult mai ușor un anumit brand.
O copertină este printre cele mai simple și răspândite mijloace de umbrire, acoperire, dar și de promovare a anumitor zone. Fie că este vorba de un spațiu comercial sau de o zonă privată, copertinele sunt necesare pentru a satisface o multitudine de cerințe.
Copertina este în general formată dintr-o structură metalică, un cadru, peste care se întinde un material cu rol de învelitoare.

Detalii

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.