Pardoseala din WPC este  o noutate in ceea ce priveşte executia podelelor la terase.Vă prezentăm pardoseala din confectie metalică, cadru vospit , placat cu rigle din WPC trafic intens sau moderat.
Ce este WPC-ul?
(Wood Plastic Composite) este lemnul compozit sau lemnul plastifiat.
Compozitia lemnului compozit:

  • făina de lemn (peste 50%)
  • deşeuri de mase plastice
  • amestec stabilizat împotriva radiaţiilor UV, a mucegaiurilor şi insectelor

Avantajele acestui material:

  • O mare calitate a profilelor de WPC este că acestea nu-şi modifică semnificativ dimensiunile prin expunere la lumină şi căldură, coeficientul de dilatare fiind apropiat de cel al aluminiului.
  • Datorită rezistenţei excepţionale la condiţiile atmosferice, produsele din WPC sunt soluţia ideală pentru mobilierul urban și garduri şi împrejmuiri, podeţe şi pontoane pentru bărci, pergole, foişoare, pavilioane.

Este un produs compozit în a cărui compoziţie intră făina de lemn (peste 50%) şi deşeuri de mase plastice, amestec stabilizat împotriva radiaţiilor UV, a mucegaiurilor şi insectelor.Prin îmbinarea profilelor din lemn compozit se obţin duşumele exterioare, pontoane, plaje piscină, piste de joacă, alei, panouri de gard, foişoare, chioșcuri, pergole, bănci, mese, mobilier urban într-o gamă de culori şi texturi practic nelimitată.