Tensionate

Folosite pentru a crea spații răcoroase sau pentru a proteja de razele UV, prelatele de soare sunt o soluție accesibilă, funcțională și cu impact estetic foarte plăcut. Forma și designul lor sunt derivate din conceptul pânzelor de corabie, pentru a asigura rezistența maximă sub acțiunea vântului.

Detalii

Acoperiri cu prelată

Proprietățile deosebite ale prelatei de tip polyplan, cum ar fi rezistența mecanică bună și flexibilitatea, rezistența la pliere, rezistența la temperaturi variate (de la -30°C până la +70°C), ignifugarea, rezistența la mucegai, sunt calități indispensabile în diverse ramuri ale industriei.

Detalii

Prelate Camion

Asemenea autovehiculelor, tirurile și camioanele pot fi un instrument excelent de promovare a produselor și a imaginii unei firme. Realizăm toate tipurile de prelate, într-o gamă variată de culori. Prelate fixe sau culisabile pentru orice tip de camion/ tir/ remorcă. Datorită îmbinării materialului prin termosudură se asigură rezistența acestuia la variațiile de temperatura și a întregii lucrări la viteze de peste 100km/oră. Prelatele sunt prevăzute cu toate accesoriile necesare sigilarii în regim vamal – capse, bride, chingă și cablu vamal.

Detalii

Împrejmuire cu transparent

Rulourile exterioare transparente sunt cele mai practice sisteme de închidere a teraselor private sau a teraselor de restaurante și cafenele, a foișoarelor de grădină și chiar a balcoanelor de apartament, oferind astfel un aspect modern și o protecție optimă împotriva averselor, a vântului și a ninsorilor.

Detalii

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.