CORTURI EVENIMENTE/ INDUSTRIALE 

Cort fara pereţiCea mai simplă metodă de a construi un spaţiu acoperit. Versatilitatea si mobilitatea corturilor le fac potrivite pentru orice tip si dimensiune de eveniment. Ele pot fi amplasate practic oriunde.

 

Corturile sunt confectionate din confecţie metalică, demontabilă, vopsita în câmp electrostatic. Forma acoperişului este standard şi simplă. Acoperite cu prelată polyplan, în general albă.

Poti alege cortul cel mai potrivit evenimentului pe care-l organizezi, din varietatea mare de corturi pentru evenimente. Modelul şi forma cortului, îl stabileşti tu.

 

CORTURI EVENIMENTE

Tine cont de numarul de participanti si de spatiul disponibil!

Astfel, poti opta pentru  corturi mari, modulare, sau pentru cortul octogonal. De asemenea, pentru o mare parte din modelele de corturi , poti alege varianta eleganta cu acoperis si pereti transparenti.

Dacă planifici să-ţi organizezi evenimentul la cort, asigură-te că spaţiul ales pentru amplasarea acestuia este unul propice, consultă-te cu echipa de la care inchiriezi corul. Ei îţi pot oferi sfaturi benefice pentru aplasarea acestuia.

 

CORTURI INDUSTRIALE

Corturile – UTILIZARE

Crearea de spatii pentru depozitare si lucru.
Depozitarea in siguranta a produselor si materialelor industriale sensibile la apa.
Protectia la parcarea vehiculelor mari, cum ar fi : camioane, camionete, autorulote, rulote, microbuse, yahturi, barci, etc.
Adapost pentru animale sau pentru hrana acestora, hambar pentru grane, fan, lemn, in agricultura sau silvicultura.
Atelier sau spatiu de productie.
Acoperire rezistenta la apa in zonele in constructie.
Spatiu expozitional sau comercial, rezistent la vant, ploaie si zapada, intemperii.
Adecvate utilizarii temporare sau indelungate.