Pereţi cu plasă de tântari

 

Cu toţii ştim cât de sufocante pot casele noastre in sezonul cald. Mulţi dintre noi ne-am creeat pe perioada verii spaţii amenajate în curte pentru relaxare. Fie că este vorba despre terase, fie că este vorba despre foişoare sau chiar prispa casei noastre, avem momente când dorim să ne răcorim și relaxam. Să ieşim din toată acea înnăbuşeală și să luam o gură proaspătă de aer .

 

Ce ne facem cu micile vietăţi care în această perioadă a anului îşi cam fac de cap ?

 

Plotter-Design  vine cu o soluţie inedită!

Plasă de ţânţari

Pereţi din plasă de tântari !

Metodă adaptata după modelul pereţilor  transparenţi, plasa înlocuieşte transparentul permiţând trecerea curenţilor de aer prin aceasta, oferă aerisirea necesară spaţiului dumneavoastră și nu creează efectul de seră.

 

Datorita confectionării minuţioase, plasa vine cu un perimetral din polyplan UNI , orice culoare, care face reistenţa acesteia durabilă pe o perioadă mare de timp. Plasa este termosudată cu polyplanul pentru a obţine rezistenţă la rupere și la vânturi puternice.

 

Plasa este o metodă inovativa pentru a proteja spaţiul dumneavoastră de insecte nedorite.

Dacă deja aveţi IMPREJMUIRE CU TRANSPARENT ( orice sistem)  puteti dubla acea folie transparentă prin adăugarea unui perete din PLASĂ DE ŢÂNŢARI.  Se poate confeţiona pe orice sistem.

 

Pentru mai multe detalii despre acest produs, contactaţi biroul comenzi 0745 693 175 .