Când vine vorba de confortul personal, noi oamenii în general, ne gândim cum să facem să avem oaza noastră de linişte şi relaxare chiar în curtea casei noastre.

Plotter-Design vine în ajutor cu idei creative, produse ce au ca scop crearea viziunii clientului într-o realitate. Fie că este vorba doar de o simplă copertină, fie că este vorba de amenajarea unei podele din WPC, echipele sunt instruite şi pregătite pentru a putea sugerea cele mai bune variante şi soluţii tehnice şi estetice.

Copertină

Atunci când vrei o metodă de umbrire fără a sta cu gândul ca curenţii de aer rece în timpurile mohorâte va pot afecta umbrirea facuta de alte produse, atunci când vrei un produs calitativ şi toate celelate produse nu te satisfac, alegerea potrivită este o copertină fixă.

Copetinele  sunt confecţionate din structură metalică, vopsite în câmp electrostatic şi tratat impotriva intemperiilor. Strucutra metalică este acoperită cu poliplan UNI, ignifugat şi ultra rezistent având o greutate de 680g/mp.

Acest poliplan este cunoscut pe piaţa ca prelată. El este importat din Germania cu toate certificatele aferente. Folosirea acestuia a fost şi este o instrucţie permanentă pentru randamente excelente.

Dimensiunile copertinei nu sunt atipice, ea  se poate confectiona la orice dimensiune dorită, poliplanul adaptându-se oricărei suprafeţe.